Startseite » Zugängliche Artikel » Mein Institut  |  Bestellung  |  Kasse   
Das Institut Informiert
The Institute TV & Broadcarts
BBRS Forschung und Medizin - Seminar.
The Cell Com System Gallery
BBRS ACU - Int. Unterstützer/Supports
Mentale Gesundheit - Neues Verständnis - Neue Hoffnung
Das Hugo Nielsen System
Ein rechtzeitiger Beginn der Behandlung ist außerordentlich wichtig.
Die Parallelakupunktur als Indikator
Behandlungsintensität
Die Behandlung ist schmerzlos und vermittelt Wohlbehagen.
Die voraussichtliche Reaktion und die Planung einer Therapie
Prophylaxe
Die Nachsorge
Unser Team
Patienten - Info - Wussten Sie schon?
Kostenloser Rückruf-Service
Unsere Broschüren
Seminar in 2017-18
Impressum
Parallelakupunktur-Anwendungen im Hugo Nielsen Institut
Links

Artikel


A sinister prognosis was turned around to survival.

Fin bil - syg chauffør!

Al respekt for min akupunkturnåls arbejdsplads!I dag opfinder man nye sygdomme for at få sin medicin solgt.4 nåle der gør så godt efter Operationsfølger, blodprop i hjerne

En unik hjælp

Det er resultaterne der tæller

Begyndende åreforkalkninger til alle - hold processen nede!

Blodprøven afslører ikke alt.

Quantafysik og Memory Parallel

Immunforsvaret

Curriculum Vitae for Hugo NielsenCarefully release with side effects from chemotherapy

EU Seminar Hugo Nielsen System 2017

Et akupunkturpunkt kan miste sin biofysiske identitet

Cell Com teknologi system

DAEMBE: Deutsche Akademie für Energiemedizin und Bioenergetics

Acupuncture needles will find signaling failures

5 years experience with the Parallel Acupuncture and Cell Com

På to måneder svandt en knude fra 3,2 x 2,2 cm til 2,4 x 1,5 cm

Irene fik en procent chance for at overleve

After Cell Com treatment the flu only lasted nine hours!

Akupunktur - og fagre nye verden!

Du kunne blive glædelig overrasket!

Demonstration of Cell Com

Gennem 20 år som succesrig opdrætter

Ich bin froh von Hugo Nielsen und der Parallelakupunktur gehört

An incurable disease held in peace - checked away with BBRS

A sprained knee

"My wife was for four years a human being completely knackered

When the blood sugar "went crazy" - 36 years with diabetes

Ikke flere lungebetændelser

Prostatakrebs - Rapport fra Bremen:

Takeing long walks again.

Das Hugo Nielsen System BBRSu nd die Behandlung von Krebs

BBRS WORLD Master class* Acupuncturists

Rückenschmerzen

acupuncture - PubMed - NCBI database

Central vene trombose retina

Akupunktur Systemet -der selv kan tænke og finde vej!

WHO's Nytårshilsen 2014-2023

Parallel Acupuncture is gone be the best

The fight against my asthmaBBRS WORLD: International Seminar and support

Parallel Acupuncture in the Norwegian health system.

Norge blev de første i den vestlige verden

BBRS WORLD PARALLEL ACUPUNCTURE 2012

Acupuncture is effective for the treatment of chronic pain

Forskning fastslår at akupunktur virker

Parallelakupunktur: Den elektriske døråbner

Heart signals and relationships

Parallel Acupuncture, Cell Com Therapy and ECIWO Theory

Akupunkturnålens reguleringsvej til problemet.

Din hud og organer i evig kamp

Newsletter

Akupunktur - og fagre nye verden!

Akupunktur - og fagre nye verden!

Muserevolutionen er kun starten

Der skal ikke særlig meget fantasi til, at forestille sig, hvilke uanede medicinske muligheder og medicinsk samarbejde, og derved aflastning for lægerne,– stort set til alle sider, der er fremkommet med opdagelse af de ”primære ciliers” kommunikationseksistens. Og kinesernes første levende mus med udgangspunkt og grundsubstans i een enkelt hudcelle.

Med dette fremskridt kan og ville lægerne kunne, når det er kommet så vidt koncentrere sig om de nye muligheder, såsom at "skræddersy" nye mediciner til den enkelte patient, hvis der er råd til det, som den fagre nye verden tilbyder.

Så er tiden imellemtiden kommet til, at lade de dygtige danske akupunktører tage sig af den enorme gruppe af kroniske patienter, der har migræner, hovedpiner, gigt, andre former for reumatiske lidelser. der ikke kun belaster lægerne, men også i særdeleshed samfundet. Patienterne lider!

Jeg vil ikke skrække nogen for det har jeg ikke evidens (dokumentation) for. Man kunne måske hurtigt få den tanke, at mange af disse tilstande kunne danne grobund for en senere udvikling til noget, der er mindre rart at opleve.
Vi ved jo at det sker udvikling, så for at være på den sikre side, vi skulle måske lige tage, at åbne øjnene lidt på klem og gennemtænke den tanke en smule. Lad os forebygge til gavn for alle.
WHO´s liste er lang og anbefalet, hvor akupunktur har en gavnlig effekt. Hvorfor skal den så ikke bruges til alles gavn! Det vil givetvis også spare lidt på den smertestillende medicin, der årligt konsumeres i Danmark. Det alene ville gavne mange maver.

De findes altså (cilierne med antenner på vore epitelceller), der virker som et GPS –navigationssystem og kan måske kommunikere sig frem til at finde de mindste fejl i vores komplicerede biokemiske organisme. Omsætninger og styresystemer (forestiller forskerne sig) og måske, hvilke stoffer eller byggesten, der skal frembringes og produceres i et andet organ eller i en bestemt produktionsproces til vedligeholdelse af livsvigtige finktioner.

På denne måde kan man hurtigt skabe sig en ypperlig kontrol og vedligeholdelse af alle celler og cellers overflade for at tiltrække de rigtige forsvarmikanismer eller afvise uheldige angreb på cellen. Hvis dette er den nye hverdag?? Så lad det blive alles hverdag!!

http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=2265400

Vi må altså påvirke disse signalveje med akupunkturnålenes indsætning i "neutrale" hudceller, hvis neutralitet (hvis kineserne har ret bringes denne o-stillingsordre med ind i kroppen) der påvirker resten af de signalbeskeder, der afgives fra hudcelleres (Dermatome signal). Disse ændre sig sikkert sikkert igen til mindre signalniveauer jo dybere de trænger ind til organer og organvæv o.s.v. langs af en forudbestemt signalvej til et Myatom (organ signalkode).

Hvilket der igen skaffer sig tilladt biokemisk omsætningstilladelse (med et læsebart identisk kommunikationssignal) for det pågældende organ eller til en specifik del af organet forudbestemt modtagersignal, for ellers giver det slet ingen mening.

Altså et elektrisk signal fra hud til organ må blive til kemisk igangsætning. Nålens placering bestemmer selvfølgelig, hvilke signaler og adresse, der er valgt fra akupunktøren side. Dette fænomen har virket i tusinder år med tilfredse patienter. Jeg hsr forestillet mig og har i snart 40 år snakket om "cellekommunikation", at specifikke signaler må omdannes til kemi i den mængde, der er behov for og på det rette sted og i den rette biokemiske forbindelse, der er nødvendigt. Og lidt stolt over at tingene udvikler sig i den retning! 

Der lappes elektrisk/biokemisk eller omvendt! Dette spørgsmål laver vi forskerne om at besvare, når tiden er inde. Vi ved blot, at det virker i dag, så vi behøver ikke vente til i morgen for at få fornøjelse af landevindingerne!

Kemiomsætningen i cellerne må ligeledes omdannes tilbage igen - til svarsignaler, der fortæller eller afslører, at det biokemiske arbejde er fuldført  for derefter igen at sende retur-svarsignal tilbage til udgangspunktets rette adresse.

Det kunne eksempelvis være hjernen som overordnet fordeler af signaler, forskellige organer, nerver, muskler, forsvarssystemer og endelig mitokondrier i cellens cytoplasma. Disse indeholder vigtige enzymer for oxidationen af forskellige stoffer, at den pågældende arbejdsstatus er opnået og opretholdes. Vejen burde være banet, for hvor henter akupunkturen ellers sin dybtevirkning og gode effekt?

På denne måde forestiller jeg mig, at et perfekt tovejs kommunikationssystem kan funktionere. Signal omdannes til kemi og kemi omdannes til signal. Er balancen af denne vej sikkert opnået, vil vi igen få det rart.
Når dette tilsyneladende kan lade sig gøre, må organismen da også have en hukommelse, der kan huske, hvad der tidligere var status og sygdom?? Eller hvad?

Nyskabt levende mus af een enkelt hudcelle

Nu har kinesiske forskere netop frembragt en levende mus af en hudcelle, og i samme åndedrag fremstilles det faktum, at det indre ur i en hudcelle kan "o-stilles" og de fortæller videre, at alle organer kan "o-stilles" - d.v.s tilbageprogrameres.

Noget må der være om det, for ellers ville der ikke være så mange solstråle historieoplevelser, som vi ser i dag. Og ej heller hundredvis af videnskabelige afprøvninger af akupunkturen rundt om i Verden. Så der er fuld rygdækning om man vil.

Men med opdagelsen kan det være, at der kommer mere samarbejdsvilje og fokus på de muligheder, der har åbnet sig. For nu må det da give videnskaben (Sundhedsstyrelsen) rygdækning, vilje og forståelse, som de er parat til at fortælle /videregive til vore politikere. Så nu skulle ”kommandovejen” være korrekt etableret, så de kan forstå nødvendigheden af, at give akupunkturen frit til hele befolkningen. 

Sparede sygedage at hente!

Tænk sig om vi kunne få lov til af mekanisk akupunkturvej og indsats, at rense en hel befolkning for fejlsignaler og aktivere de danske organismer i en sådan grad, at nye generationer ikke skal pines med nævneværdig sygdomme i fremtiden.

Man kunne nemt forestille sig det senarie, at f.eks. influenzaer bliver et levn fra gamle dage. Og hvad har vi så, at have det i. "Jo, de patienter, som jeg behandler med jævne mellemrum, kender stort set ikke til forkølelser og den slags". Løbende fortællinger hører jeg også fra kolegaer! Glade og tilfredse medborgere - det vil vi have.


"Fatamorgana" - nej nærmere en realitet. 

Hugo Nielsen
Sprachen
Danish English deutsch
Kategorien
Tryk dig selv (2)
Zugängliche Artikel (108)
Passwort kaufen (1)
"Det Sunde Tryk" (411)

Honorary member of
 
2015

Artikel
mehr
Knogler – cancer / kræft i (knoglecancer, knoglekræft)
Knogler – cancer / kræft i (knoglecancer, knoglekræft)


---------
Kvalme – opkast
Kvalme – opkast


---------
Blodprøven afslører ikke alt.
Blodprøven afslører ikke alt.


---------
Hovedpine – halvsidig
Hovedpine – halvsidig


---------
Derfor går han ”til service” med sin leukæmi
Derfor går han ”til service” med sin leukæmi


---------
Acupuncture needles will find signaling failures
Acupuncture needles will find signaling failures


---------
Muskelsvaghed
Muskelsvaghed


---------
Mavekatar
Mavekatar


---------
Rygsøjle – let til hold i ryggen
Rygsøjle – let til hold i ryggen


---------
Cyster –generelt, vand i
Cyster –generelt, vand i


---------
YouTube Video
01.Proteinernes vidunderlige verden
02.Parallelakupunktur og Cellekommunikation 1997
03.The Science of Acupuncture BBC
04.Ron Zoet - BBRS parallel acupuncture
05.Jayne Tsuchiyama is a Licensed Acupuncturist (L.Ac.) working with cancer patients at the Queen's Cancer Center in Honolulu.

Die Cell Com
Tecknologie System
& E-Bücher


Die zweite Chance (DIGITAL)

Hugo Nielsen Institute
YouTube Channel

QR Code with address
information

   Donnerstag, 24. Mai 2018      106293434 Zugriffe seit Mittwoch, 14. Mai 2008  
Hugo Nielsen Instituttet • Kirkeallé 14 • 6510 Gram
Tlf. +45 74 82 22 33 • CVR. Nr. 39 36 69 24 E-mail: 


Dankort Visa VisaElectron Mastercard JCB 

Powered by osCShop Webshop - developed by NewAngle Software